Spausdinti

Lietuvos vyrų 2018/2019 čempionato serijos laimėtojai  - Vilniaus „Ardas–Rudamina“ klubo vaikinai, sidabru pasipuošė Širvintų „Baltic Champs–Ježvitas“ komanda, o bronza atiteko Vilniaus „Žuvėdra–SM Tauras–CTLF“ komandai. Vaikinų superfinalo serija buvo įspūdinga - įnirtingos kovos iki pat paskutinės rungtynių minutės ir visos trys serijos rungtynės pasibaigusios baudiniais!

ryuojas

Aukso medalininkai - Vilniaus „Ardas–Rudamina“ klubo vaikinai

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Lietuvos vyrų čempionato superfinalo serija buvo tikra dovana žolės riedulio bendruomenei. Čempionato serijos rungtynės startavo Rudaminoje ir baigėsi rezultatu 2:2. Šeimininkams baudinių metu pavyko išplėšti pergalę. Antrasis susitikimas buvo sėkmingas Širvintų komandai. Rungtynės pasibaigė rezultatu 1:1, tačiau taikliau baudinius mušę širvintiškiai šventė pergalę. Serijos rezultatas tapo lygus - 1:1. Finalinėse varžybose Rudaminos vaikinai labai anksti įsiveržė į priekį, tačiau Širvintų klubo vaikinams paskutiniojo kėlino metu pavyko rezultatą išlyginti! Trečioji baudinių serija buvo sėkmingesnė rudaminiečiams, kuriems pavyko pelnyti du įvarčius, o Širvintų klubo vaikinai realizavo tik vieną baudinį, todėl Vilniaus „Ardas–Rudamina“klubo vaikinai šventė pergalę ir pasipuošė aukso medaliais! Be to, komandos žaidėjas Aliaksandr Biarynchyk buvo apdovanotas ir geriausio čempionato žaidėjo titulu. Tuo tarpu Širvintų komandos žaidėjas - Justinas Blažys, buvo išrinktas perspektyviausiu šių metų čempionato žaidėju.

 ytrewq iuytredcvb

Aliaksandr ir Justinas su asmeniniais apdovanojimais

Trečioji čempionato vieta atiteko Vilniaus „Žuvėdra–SM Tauras–CTLF“, o kartu asmeninis rezultatyviausio žaidėjo prizas (14 įmuštų įvarčių) keliauja į Marcus Neuman rankas! Ketvirtoji čempionato vieta atiteko Šiaulių „Gintra–Strektė–Uni“ komandai.

Dėkojame vaikinams, treneriams, sirgaliams ir komandų personalui už puikiais čempionato kovas! Europos čempionatams Lietuvos jaunimo ir vyrų rinktinių sudėtyje besiruošiantiems vaikinams linkime sėkmės, sveikatos ir gerų startų, o visiems kitiems - gero poilsio.