„Metai nebuvo lengvi, džiaugiamės sportininkais, kurie ne tik sugebėjo neprarasti motyvacijos, bet ir pasiekti įspūdingų rezultatų. Iškovoti medaliai yra labai svarbu, tai motyvuoja jaunąją kartą siekti tų pačių ir dar aukštesnių tikslų. Bet ne mažiau svarbi yra kiekvieno sportininko kasdienė veikla. Tikiu, kad visi #100SportoŽvaigždžių šimtuke esantys sportininkai yra ir bus puikus pavyzdys savo sporto šakos jauniesiems kolegoms ir visuomenei“, – sako Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) olimpinio sporto direkcijos direktoriaus pavaduotoja Agnė Vanagienė.

TRYS ZVAIGZDES

Džiaugiamės, kad tarp 100 sporto žvaigždžių pateko ir žolės riedulininkai - Ugnė Chmeliauskaitė ir Žygimantas Balsiukas apdovanoti bronzinėmis sporto žvaigždėmis! 

„#100SportoŽvaigždžių rinkimai – tai ne tik nuostabi galimybė visiems žmonėms išrinkti ir pagerbti geriausius bei populiariausius praėjusių metų sportininkus, bet ir puiki „arena“ pasirodyti visoms sporto šakoms per jas atstovaujančius sportininkus, atskleisti sporto įvairovę. Ir nesvarbu, kokios spalvos žvaigždės atspindys – Jūs mums esate svarbūs, reikalingi ir geriausi!“ – džiaugiasi „100 sporto žvaigždžių“ komisijos narė, Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos Sporto grupės patarėja Dalia Galnaitytė.

„Praėję metai tapo iššūkių metais. Lietuvos sportininkai verti didžiulės pagarbos, kad ypatingai sunkiomis sąlygomis tęsė treniruotes ir pagal galimybes dalyvavo varžybose. Nors didieji turnyrai dėl pandemijos buvo nukelti, bet būtent dėl to palaikymas atletams turi būti dar didesnis. Tai parodė ir visuomenės reakcija. Šiemet portale LRT.lt už geriausius sportininkus buvo balsuota apie 40 000 kartų, dvigubai aktyviau nei pernai“, – teigia projekto partnerio, visuomeninio transliuotojo LRT sporto skyriaus prodiuseris Ramūnas Grumbinas.

Daugiau informacijos apie 100 sporto žvaigždžių iniciatyvą rasite čia. {jcomments off}