2013-2014 metų Lietuvos vyrų žolės riedulio čempionato nugalėtojais tapo Vilniaus „Ardo-Rudaminos“ riedulininkai! Jie per antrąsias finalo serijos rungtynes 2:1 (2:0) palaužė Širvintų „Intą-Baltic Champignons“ 2:1 (2:0) ir laimėjo seriją 2-0!

Pirmąsias rungtynes Vilniaus ekipa laimėjo tik po bulitų serijos rezultatu 6:4.

Atsakomosiose rungtynėse „Ardas-Rudamina“ pirmajame kėlinyje žaidė itin efektyviai. Komanda per 35 minutes sukūrė dvi geras progas įvarčiams pelnyti ir abiem jomis pasinaudojo. 24 min. iš žaidimo įvartį pelnė Robertas Voitechovskis, o po 4 minučių vilniečiai gražiai įžaidė mažąjį kampinį ir Vitalijus Rincevičius antrą kartą pasiuntė kamuoliuką į širvintiškių vartus!

Po pertraukos „Inta-Baltic Champignons“ pabandė iš paskutiniųjų gelbėtis, bet pavyko tik sušvelninti rezultatą. 58 minutę širvintiškiams vilties suteikusį įvartį pelnė Žygimantas Balsiukas. Deja, daugiau „Inta-Baltic Champignons“ nepasiekė.

Po mačo „Ardui-Rudaminai“ buvo įteikta čempionų taurė, o „Intos-Baltic Champignons“ riedulininkams - vicečempionų. Trečiąją vietą Lietuvos čempionate užėmė „Šiauliai“, mažajame finale palaužę Vilniaus „Žuvėdrą-Taurą“.