Spausdinti

Vilnuje „Master cup“ tarptautinis veteranų turnyras tapo tikra žolės riedulio švente - 8 komandos iš Rudaminos, Panevėžio, Baltarusijos, Kėdainių, Širvintų, Šiaulių ir Rusijos parodė, kokia atkakli, bet sujungianti sporto šaka yra žolės riedulys. Keturios vyrų ir moterų komandos kovėsi dėl čempionų vardo, aikštėje skambėjo muzika, plevesavo vėliavos, kolegos dalinosi gera nuotaika ir šokių pasirodymais! Pergalę šventė Baltarusijos moterų ir vyrų komandos. 

IMG 2588

NUOTRAUKŲ GALERIJA 

 

Moterų pusėje Baltarusijos komanda pralaimėjo tik Šiaulių Gintra ekipai (2:3), tačiau pastaroji nusileido Inta komandai (0:2) ir su Rusijos kolegėmis sužaidė rezultatu 2:2. Širvintų moterų komanda tuo tarpu nugalėjo Rusijos koleges (1:0) ir užsitikrino antrą vietą. Bendra komandų rikiuotė: Baltarusija, Inta, Gintra, Rusija. 

jhgfd

Komanda Inta 

Vyrų pusėje - Baltarusijos ekipa iškovojo pirmą vietą, o jiems nusileidę antroje vietoje liko Panevėžio sportininkai. Treti liko Ardas-Rudamina ekipos vyrai, o ketvirta vieta atiteko Kėdainių kolegoms. 

Tarptautinis veteranų turnyras jau tapo tradicija, o ją ypatingai palaiko Ardas-Rudamina kolegos padedami Arvydo Ilgevičiaus.