Spausdinti

Europos žolės riedulio federacija organizavo forumą, kurio metu pristatė kelių metų rezultatus siekiant užtikrinti lyčių lygybę žolės riedulio sporte, ne tik tarp atletų, teisėjų, trenerių, bet ir tarp administracijos atstovų. #Equallyamazing programa startavo dar 2018 metais, kai nacionalinės federacijos pasižadėjo prisidėti prie lyčių lygybės užtikrinimo savo šalyse. 

257425521 10159432309994210 4570317440998339179 n

Europos žolės riedulio federacijos nuotrauka

Europos žolės riedulio federacijos forume dalyvavo ir Jaunimo lyderystės akademijos koordinatorė Ugnė Chmeliauskaitė. Ugnė kartu su kolegomis diskutavo apie jaunimo vaidmenį žolės riedulio plėtroje. Konsultavo kolegas iš Lenkijos, kurie planuoja pradėti jaunimo komitetą, kuris prisidėtų prie Lenkijos žolės riedulio plėtros. Džiaugiamės, kad galime pasidalinti ir įkvėpti kitus kolegas. 

Forumo metu Europos žolės riedulio federacijos prezidentė pakvietė pagalvoti ir nepamiršti į pasaulį pažvelgti kito žmogaus žvilgsniu. Daugybė puikių kalbėtojų priminė apie kalbos naudojimo svarbą, Anglijos kolegos papasakojo apie savo sėkmės istoriją siekiant Olimpinių medalių, Kopenhagos universiteto dėstotytojas papasakojo apie lyderystės tyrimų rezultatus. Detalią informaciją apie forumą rasite čia. {jcomments off}