Sužaistos Lietuvos vaikų žolės rieudlio lygos 12-mečių čempionato II etapo finalo serijos varžybos.

Merginų turnyro A grupėje tvirtai nugalėjo Širvintų SC auklėtinės, 3:0 nugalėjusios Šiaulių „SM Klevas-Gytariai“ ir 7:0 - Kauno „Veršvus-Taurą“. Per kita rungtynes šiaulietės ir kaunietės sužaidė lygiosiomis 1:1, bet antroji vieta dėl mažesnio pralaimėjimo širvintiškėms atiteko „SM Klevui-Gytariams“.

B grupėje pirmąją vietą užėmė Šiaulių SM „Klevas“ merginos, nors jos su Vilniaus „SM Tauras-Žuvėdra“ sužaidė 1:1, o Šiaulių „Klevuką“ abi ekipos įveikė 5:0.

Per rungtynes dėl 5 vietos „Klevukas“ pranoko „Veršvus-Taurą“ 3:0, mažajame finale „SM Tauras-Žuvėdra“ 3:1 nugalėjo „SM Klevą-Gytarius“, o svarbiausiojo kovoje Širvintų SC tokiu pat rezultatu 3:1 įveikė „Klevą“.

Geriausios visų komandų žaidėjos:

1. Širvintų SC - Viltė Kulševičiūtė
2. Šiaulių SM „Klevas“ - Emilija Paliulytė
3. Vilniaus „SM Tauras–Žuvėdra“ - Kamilė Zologaitė
4. Šiaulių „SM Klevas–Gytariai“ - Greta
5. Šiaulių „Klevukas“ - Liepa Vyšniauskaitė
6. Kauno „Versvai–Tauras“ - Nikita Ališauskaitė

Vaikinų A grupėje Širvintų SC 4:1 nugalėjo Šiaulių SM „Klevo“ antrąją komandą 4:1 ir sužaidė lygiosiomis su Vilniaus „SM Tauras-Pietų žvaigžde“ 2:2. Vilniečiai šiauliečius palaužė 3:2, bet dėl prastesnio įvarčių santykio grupėje užėmė antrąją vietą.

B grupėje „Klevo“ pirmoji komanda 4:1 įveikė Vilniaus r. SM riedulininkus ir 13:0 savo trečiąją komandą. Per kitas rungtynes Vilniaus r. SM auklėtiniai nugalėjo „Klevą-3“ 3:1.

Per rungtynes dėl 5 vietos „Klevas-3“ nugalėjo „Klevą-2“ 11:3, mažajame finale „SM Tauras-Pietų žvaigžde“ 3:0 įveikė Vilniaus r. SM, o didžiajame finale „Klevo“ pirmoji ekipa pranoko Širvintų SC 6:1.

Geriausi visų komandų žaidėjai:

1. Šiaulių SM „Klevas“ - Justas Česnauskas
2. Širvintų SC - Augustas Vaitkūnas
3. Vilniaus „SM Tauras–Pietų žvaigždė“ - Mikas Verikas
4. Vilniaus r. SM - Eimantas Bugačiauskas
5. Šiaulių SM „Klevas–2“ - Timas Vitkauskas
6. Šiaulių SM „Klevas–3“ - Nedas Kavaliauskas