Spausdinti

Rudaminoje vyko žolės riedulio uždarų patalpų varžybos skirtos Vilniaus rajono Merės taurei laimėti. Dėl prizo varžėsi Vilniaus SM „Tauras-Žuvėdra“ ,Vilniaus SM „Tauras-Trakų Vokė“ , Vilniaus rajono SM  ir Vilniaus raj. SM „Ryto gimnazija“ vaikinų komandos. Finalinėse rungtynėse nugalėję šeimininkų komandą taurę į namus parsivežė Vilniaus SM „Tauras-Žuvėdra“ komanda.

IMG 20191218 1737511

Vytauto Vilipo nuotrauka

Vilniaus SM „Tauras-Žuvėdra“ ir Vilniaus raj. SM komandos, laimėjusios po dvi rungtynes, finalinėje kovoje susitiko išsiaiškinti, kuri komanda galės džiaugtis nugalėtojų titulu. Atkakli ir permaininga kova vyko visas rungtynes ir tik paskutinę minutę persvarą įgijo svečiai, kurie šventė pergalę rezultatu 9:7 ir iškovojo Vilniaus rajono Merės taurę. Kovoje dėl trečios vietos Vilniaus SM „Tauras-Trakų Vokė“ komanda rezultatu 7:2 įveikė Vilniaus raj. SM „Ryto gimnaziją“. Komandos buvo apdovanotos medaliais. Apdovanojimus sportininkams įteikti atvyko Vilniaus rajono savivaldybės administracijos kultūros, sporto ir turizmo skyriaus vyr. specialistas Karol Pacyna.

 

Asmeninias prizais buvo apdovanoti geriausiai varžybose pasirodę vaikinai:

Geriausiu vartininku pripažintas Nedas Razma (Vilniaus SM „Tauras-Trakų Vokė“)

Geriausiu gynėju pripažintas Gabrielius Paškelis (Vilniaus raj. SM „Ryto gimnazija“)

Geriausiu puolėju pripažintas Rafal Stankevič (Vilniaus raj. SM)

Rezultatyviausiu žaidėju tapo Deivydas Smailys (Vilniaus SM „Tauras-Žuvėdra“)

Turnyro metu vyko ir taikliausio žaidėjo rungtis, kurioje buvo nominuoti Daniel Belogolovka (Vilniaus raj. SM) ir Danielius Petkevič (Vilniaus SM „Tauras-Trakų Vokė“).

IMG 20191218 1736341

Pasinaudojus puikia proga įteiktas prizas ir geriausiam Vilniaus rajono žolės riedulio teisėjui, turinčiam tarptautinę kategoriją - Karoliui Doncului!

 

Dėkojame treneriui Vytautui Vilipui už informaciją bei puikaus turnyro organizavimą.