Spausdinti

Jau kurį laiką stebime Vilniaus miesto jaunimo rinktinės pasirodymus LŽRF čempionatuose ir tikime, kad ne vienam jūsų kilo klausimas - kas ir kodėl? Tad šį kartą dalinamės "Pietų meteoro" iniciatyva ir informacija apie vykdomą projektą: Sporto inventorius ir įrangos įsigijimas, skatinant vaikus aktyviai fiziškai sportuoti, gerinti jų sporto treniruočių kokybę.

2021 10 19 17 41 25 20210918 Alfredas Pliadis AL6 2414.jpg Photos

Šis projektas yra finansuojamas Vilniaus miesto savivaldybės. Projekto metu siekiama prisidėti prie vaikų tobulėjimo ir saugių treniruočių, suteikiant galimybes siekti aukštų sportinių rezultatų. Taip pat užtikrinama, kad naujas ir atnaujintas žolės riedulio inventorius ir įranga padėtų kokybiškai sportuoti. O siekiant, kad rezultatai būtų kuo efektyvesni, žolės riedulio klubas “Pietų meteoras” nuo rugsėjo mėnesio startavo Lietuvos žolės riedulio čempionato B divizione pavadinimu Vilniaus miesto jaunimo rinktinė. 

Dėkojame Vilniaus miesto savivaldybei už skirtą 2000 EUR sumą projekto įgyvendinimui. Projektas vykdomas 2021 m. gegužės-spalio mėnesiais. {jcomments off}