Jaunimo lyderytės akademija keliauja į trečiąjį susitikimą, kurio metu kartu su svečiais - Joana Gaidamavičiene, Erlanda Nomeikaite bei Karoliu Donculu, pasikalbėjo apie patirtį Lietuvos rinktinėse. Susitikimo tema: Lietuvos rinktinė Olimpinėse žaidynėse - misija (ne)įmanoma? 

kln

Joana dalijosi, kad Olimpinė svajonė yra visai arčiau nei mes numanome, reikėtų tik labai norėti ir kartu dirbti siekiant šio tikslo. Įdomu, kad jai pačiai teko stovėti visai arti Olimpinių rungtynių slenksčio, kuris liko už ribos tik dėl teisėjo klaidos. Įdomu tai, kad Joana apsilankė Olimpiniame miestelyje per Londono Olimpines žaidynes. Pati nežaidė, bet bent jau pamatė kaip smagu būti įvykių sukūryje. 

Erlanda prisiminė vieną svarbiausių Lietuvos merginų rinktinės laimėjimų - 2009 metų Europos uždarų patalpų U-21 rinktinės čempionatą Šiauliuose. Aukso medaliai, sirgalių pilna tribūna ir laimėjimas būnant itin jaunai sportininkei jai tikrai išliko atmintyje. 

Karolis juokavo, kad keliaudami į Lietuvos rinktines turėtume nepamiršti išmokti Lietuvos himno, nes atlikti jį kartu su komanda yra didžiulis džiaugsmas keliantis šiurpuliukus. {jcomments off}