Spausdinti

LŽRF Prezidentas dėkojo treneriams ir mažiesiems sportininkams už puikų darbą - stadionas jau pasiruošęs pavasario sezonui.

2022 04 15 19 30 40 Pavasarinė talka Vilniaus Žemynos gimnazijos specializuotame žolės riedulio stad

"Nuoširdžiai dėkoju Jums, treneriai, ir jūsų mažiesiems auklėtiniams už organizuotą pavasario talką Žemynos gimnazijos žoles riedulio stadione. Mažieji padirbėjo iš peties! Ačiū Artūrui už 8 Gimnazijos mokinių grupę, kuri irgi daug prisidėjo prie stadiono dangos ir pakraščių šiukšlių surinkimo bei išnešimo. Taip pat noriu padėkoti Vilniaus Žemynos Gimnazijos vadovams ir ypač direktorės pavaduotojui aplinkai Tomui Jurgučiui už visą savaitę organizuotą žaidėjų sedėjimo zonų, vartų, apsauginių tinklų remontą. Mes taip pat sutvarkėme vandens sistemos paleidimą, pakeitėme 3 vandens purštukus naujais, tad vandens laistymas turėtų veikti be sutrikimų. Naujos geltonos plastmasines kėdes iš Panevėžio jau yra pakeliui, tad jomis pakeisime sulaužytas kėdes žaidėjų sedėjimo zonoje. Šiuo metu gaminami reklaminiai tentai, kuriais pakeisime audros suniokotus senus.", - dalijosi Leonardas Čaikauskas. 

2022 04 15 19 31 01 Pavasarinė talka Vilniaus Žemynos gimnazijos specializuotame žolės riedulio stad

 NUOTRAUKŲ GALERIJA 

Po talkos, jaunieji sportininkai keliavo mėgautis picomis, kurias gamina Žuvėdros klubo žaidėjas - Jonas Bagdonavičius. Visuomet kviečia užsukti paragauti ir pasikalbėti apie žolės riedulį!

2022 04 15 19 31 22 Pavasarinė talka Vilniaus Žemynos gimnazijos specializuotame žolės riedulio stad