Europos III čempionatas Lenkijoje jau įpusėjo! Lietuvos nacionalinė vyrų rinktinė sužaidė tris rungtynes. Pirmose rungtynėse prieš Kroatijos rinktinę, vaikinai startavo įvarčiu, kurį realizavo Arnas Ridlauskas, tačiau antroje rungtynių pusėje Kroatai sugebėjo pasivyti Lietuvos rinktinės vaikinus ir laimėti rungtynes rezultatu 3:1. 

IMG 2779

Lietuvos rinktinės vaikinai

Sekančiose rungtynėse prieš Gibraltaro rinktinę, Lietuvos komanda pralaimėjo rezultatu 2:7. Rungtynės buvo itin įtemptos su daug emocijų ir "kieto" žaidimo, kuris atsiliepė ir kortelių skaičiuje - jų per rungtynes buvo parodyta daugiau nei 10 kartų! Algirdas Jackevičius ir Arnas Ridlauskas pelnė įvarčius į varžovų vartus. 

IMG 2778

Trečiose rungtynėse vaikinai susitiko su ilgamečiais varžovais - Maltos nacionaline rinktine. Puiki disciplina žaidimo pradžioje leido įsiveržti į priekį - Rafal Stankevič pelnė pirmąjį įvartį baudinio metu, o antrąjį įvartį į varžovų vartus pelnė komandos kapitonas Mantvydas Pocevičius. Deja, bet pergalės išlaikyti savo rankose nepavyko - paskutinėmis rungtynių minutėmis Maltos komandos žaidėjai įdėjo visas pastangas siekiant pasivyti Lietuvius ir dėl kolegų intensyvaus spaudimo padarytos klaidos lėmė pirmąjį Maltos įvartį į Lietuvos vartus. Maltos kolegoms pavyko išlyginti rezultatą paskutiniąją rungtynių minutę pelnyto baudinio metu. Bendras rungtynių rezultatas - 2:2. 

Vaikinams liko sužaisti dar dvi rungtynes - prieš Serbijos bei Lenkijos ekipas. Primename, kad rungtynes galite stebėti tiesiogiai. Visi čempionato rezultatai - oficialiame Europos žolės riedulio federacijos tinklapyje.