Europos žolės riedulio federacijos Generalinės Asamblėjos metu pasidalinta daugybe naujienų! Pirmiausia - nauja išvaizda. Europos žolės riedulio federacija atsinaujo grafinį dizainą, logotipą, internetinę svetainę ir perkėlė bendradarbiavimą su šalimis narėmis į skaitmeninę erdvę. Nuo šiol, visos nacionalinės žolės riedulio federacijos galės pateikti dokumentus, prašymus, gaus informaciją apie renginius ir žolės riedulio rungtynes skaitmenizuotu būdu. Kviečiame susipažinti su nauja žolės riedulio svetaine ir įvaizdžiu - https://eurohockey.org/

IMG 3814 2

Lietuvos žolės riedulio federaciją Generalinėje Asamblėjoje atstovavo žolės riedulio prezidentas - Leonardas Čaikauskas. Prezidentas turėjo progą balsuoti naujuose Europos žolės riedulio federacijos prezidento rinkimuose. Po 12 metų kadenciją paliko ilgametė prezidentė Marijke Fleuren ir jos vietą po balsavimo užima ispanas Marcos Hofmann. Ispanijos kolega rinkimuose laimėjo prieš Olandijos kolegą Peter Elders. Lietuvos žolės riedulio prezidentas turėjo progą susipažinti ir su Generalinėje Asamblėjoje dalyvavusiu Tarptautinės žolės riedulio federacijos prezidentu - Tayyab Ikram.

IMG 3890

Generalinės Asamblėjos metu pasidalinta ir dar viena naujiena - Europos žolės riedulio federacija paskelbė apie Europos žolės riedulio instituto atidarymą. Skaitmeninė žolės riedulio erdvė suburia įdomiausius pokalbius, mokymus teisėjams ir treneriams, erdvę projektams, paaiškinimą apie skirtingas finansavimo galimybes. Plačiau apie institutą ir galimybes rasite čia.