Kai trys "Žuvėdros" narės atstovavo Lietuvos rinktinę uždarų patalpų Europos II čempionate Prancūzijoje, jaunieji "Žuvėdros" riedulininkai išvyko atstovauti klubą į Lenkiją - XIX tarptautinį žolės riedulio turnyrą Imeni Adama Filemonowicza Liubianka!




Turnyre, vykusiame sausio 22-24 dienomis, susitiko 4 nacijos ir 17 komandų iš tokių šalių kaip Lenkija, Slovakija, Ukraina ir Lietuva. Klubo treneris Artūras Macijauskas išvyko su savo Olimpiniu U-12 berniukų rezervu, kuriuos išlydėjo net 15 tėvų. Kelionė buvo organizuojama tėvų ir trenerio iniciatyva, o klubas prisidėjo prie startinio mokesčio ir smulkių išlaidų padengimo.

Turnyre visos 17 komandų buvo padalintos į dvi grupes A (9 komandos) ir B (8 komandos).

Pirmąją dieną klubo atstovai susitiko su 3 komandomis. KKS Kolejars II Gliwice komandą įveikė rezultatu 4:1 (įvarčius pelnė - Eimantas Jelisejevas, Darius Lapato 2 ir Ernestas Ustinovič), KS Pomorzanin Torun įveikė rezultatu 5:0 (įvarčius pelnė Darius Lapato 2, Eimantas Jelisejevas, Ernestas Ustinovič ir 2007 metais gimęs Robert Milevič), trečiose rungtynėse, deja, bet buvo nusileista Warta Poznan riedulininkams rezultatu 5:0.

Antroji diena prasidėjo lygiosiomis su Politechnik Korosten 1:1, antrosiose rungtynėse išplėšta pergalė prieš Olimpia II Vinitsia rezultatu 5:0, trečiasis susitikimas su UKS Swarek Swarzedz taip pat baigėsi "Žuvėdros" pergale 2:0. Paskutinėse rungtynėse, deja, bet teko nusileisti kur kas fiziškai ir technišai stipresniems HPK Raca Bratislava riedulininkams, kas reiškė, kad "Žuvėdros" atstovai liko kovoti dėl 5-8 vietų.

Trečiosios dienos pirmoji kova dėl 5-8 vietų su UKS SP 26 Poznan baigėsi pergale 3:1 (įvarčius pelnė Eimantas Jelisejevas 2, Ernestas Ustinovič), o  susitikimas su Kolos Baryspol komanda  dėl 5-6 vietų taip pat baigėsi pergale 3:1 (įvarčius pelnė Ernestas Ustinovič, Darius Lapato ir Eimantas Jelisejevas).

Sveikiname jaunuosius "Žuvėdros" talentus su garbinga 5 vieta!





Komentuoti

Tinklapio administracija neatsako už tinklapyje skaitytojų pateiktus komentarus. Už netinkamo pobūdžio informaciją Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka tiesiogiai atsako šią informaciją paskleidę asmenys.
Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką, rašyti kitus asmenis įžeidžiančius tekstus.
Tinklapio administracija pasilieka teisę ištrinti komentarus.


Apsaugos kodas
Atnaujinti