Spausdinti
2014 02 01 Šiauliuose (Pramonės g. 13) įvyko Lietuvos moterų uždarų patalpų "A" diviziono 3-4 turų varžybos.



Nuotrauka: A.Pliadžio
Vasario 1 diena (šeštadienis)

12.00 val. Šiaulių „Gintra-Strektė-Universitetas“ – Šiaulių SM „Klevas-Joma“ 9:1 (5:0)
13.00 val. Vilniaus SŽK „Žuvėdra-Tauras“ – „Kelmė“ 10:1 (8:0)
14.00 val. Vilniaus „HFTC-Tauras“ – Širvintų „Inta“ 12:1 (4:0)
15.00 val. Šiaulių SM „Klevas-Joma“ – Vilniaus SŽK „Žuvėdra-Tauras“ 1:8 (1:5)
16.00 val. Vilniaus „HFTC-Tauras“ – „Kelmė“ 9:2 (3:2)
17.00 val. Šiaulių „Gintra-Strektė-Universitetas“ – Širvintų „Inta“ 14:1 (5:0)

Po pirmųjų dviejų turų Vilniaus m. SŽK "Žuvėdra" turėjo 3 taškus (t.y. 1 pergalę ir vieną pralaimėjimą). Rezultatyviausios komandoje Ugnė Chmeliauskaitė (2 įvarčiai) ir Jovita Banevičiūtė (2 įvarčiai), Giedrė Kvilonaitė savo šio uždarų patalpų sezono įvarčių sąskaitoje turi 1 įvartį.

Po dviejų rungtynių merginos buvo 4-oje vietoje.

Po savaitgalio susitikimų merginos ne tik padidino savo turimų taškų "krepšelį", bet ir labai pagerino įvarčių santykį.
Pirmasis susitikimas su Kelmės ekipa baigėsi triuškinančiu rezultatu 10:1, merginos jau per pirmąją minutę įmušė 2 įvarčius. Į aikštę išėjusios su kovinga nuotaika, tą nuotaiką išlaikė visą rungtynių laiką. Jau pačioje pradžioje merginos pradėjo dideliu tempu, kurio nemažino iki paskutinės varžybų sirenos. Po šių rungtynių treneris buvo patenkintas merginų žaidimu ir sakė, kad džiaugiasi, jog komanda jau subrendo ir turi stabilumo.

Antrasis susitikimas su Šiaulių komanda baigėsi taip pat triuškinančiu rezultatu 8:1 "Žuvėdros" naudai. Šiose rungtynėse du įvarčiai buvo pelnyti per pirmąsias 2 rungtynių minutes. Kaip ir pirmosiose, taip ir šiose - komanda nuo pat pradžių palaikė tempą, nors jau antrajame kėlinyje jis šiek tiek sumažėjo, tačiau rezultatas rodo savo - merginos kovojo iki galo ir tokiu būdu pasiekė užtikrintą pergalę.

Po 4 susitikimų komandoje rezultatyviausios žaidėjos Jovita Banevičiūtė (4 įvarčiai), Ugnė Chmeliauskaitė (4 įvarčiai). Barbora Lozovojūtė, Deimantė Stankutė, Sandra Adomavičiūtė, Kotryna Kartanovič turi po 3 įvarčius, Aistė Garbatavičiūtė - 2, o Giedrė Kvilonaitė vis dar tą patį 1 įvartį.