Spausdinti

Š.m. sausio 11 dieną, Vilniuje (Žygio g. 48, SM "Tauras" sporto salė) įvyko Lietuvos moterų uždarų patalpų riedulio čempionato
„A“ diviziono I rato I – II turų rungtynės.


 

"A" div. komandos:

1. Šiaulių „Gintra – Strekte – Uni“
2. Vilniaus „HFTC – Tauras“
3. Vilniaus SŽK „Žuvėdra – Tauras“
4. Kelmės „Kelmė“
5. Širvintų „Inta“
6. Šiaulių SM „Klevas – Joma“

TVARKARAŠTIS (patikslintas):

1. Vilniaus SŽK „Žuvėdra-Tauras“ – Vilniaus „HFTC-Tauras“ 4:3 (2:2)
2. Šiaulių SM „Klevas-Joma“ – „Kelmė“ 4:6 (3:1)
3. Šiaulių „Gintra-Strektė-Universitetas“ – Vilniaus SŽK „Žuvėdra-Tauras“ 8:1 (3:0)
4. Širvintų „Inta“ – „Kelmė“ 1:2 (0:1)
5. Vilniaus „HFTC-Tauras“ – Šiaulių „Gintra-Strektė-Universitetas“ 3:12 (2:7)
6. Šiaulių SM „Klevas-Joma“ – Širvintų „Inta“ 2:5 (2:3)

Varžybų akimirkas galite pamatyti: http://www.sportas.info/galleries/2984.html
Daugiau informacijos apie kitas rungtynes galite rasti: http://www.zoles-riedulys.lt/component/content/article/26-naujiena/317-istorine-zuvedros-tauro-pergale


Varžybų vyriausiasis teisėjas – Borisas Sockis
(EHF komisaras, Širvintos, tel. 861626869, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.).

Pagaliau tikslas įveikti Vilniaus HFTC komandą įgyvendintas. Po atkaklios kovos, kurioje iš pradžių buvo pralaimima, merginoms visdėlto pavyko išplėšti pergalę. Paskutinėmis minutėmis kai rezultatas jau buvo 4:3 "Žuvėdros" naudai, merginos užsidirbo 7 metrų baudinį dėl grubaus priešininkių žaidimo, tačiau baudinio realizuoti nepavyko ir rezultatas išliko toks pats. Paskutinėmis rungtynių sekundėmis buvo gautas mažasis kampinis į "Žuvėdros" vartus. Čia buvo klausimas ar rezultatas bus lygus ar vis dėlto "Žuvėdros" riedulininkėms pavyks laimėti. Ir visgi žaidėjai ištraukus tiesiai į vartus lekiantį kamuoliuką pavyko išlaikyti pergalę savo rankose.
Antrasis susitikimas su Šiaulių ekipa baigėsi skaudžiu pralaimėjimu 8:1. Merginos buvo pranašesnės, geriau pasiruošusios fiziškai, o to užteko triuškinančiai pergalei.