Lietuvos vaikinų iki 18 metų rinktinės pasiruošimo Europos čempionatui etapas tęsiasi. Šį kartą vaikinai susitiko Šiauiuose, kur kartu su trenere Donata Grigiene visą savaitę intensyviai treniravosi.

354071929 10223307637738528 7533807539347180352 n

“Pirmiausia noriu padėkoti klubų treneriams - Povilui Lakštauskui ir Rafal Stankevič, kurie sudarė sąlygas savo žaidėjams dalyvauti rinktinės stovykloje. Šį savaitgalį startuoja vyrų finalinės rungtynės, todėl suprantame, kad visi šiuo metu nori ruoštis klubuose. Smagu, kai pavyksta bendradarbiauti.  Mums pavyko įvykdyti visas 8 numatytas treniruotes. Vaikinai noriai dirbo, nors lengva tikrai nebuvo. Džiaugiuosi, kad rinktinėje visi motyvuoti, yra sveika kiekybinė konkurencija, kas ”prideda” ir noro ir motyvacijos. Iki Europos čempionato turime tik 2 stovyklas, pusė pasiruošimo jau praėjo, todėl dirbame intensyviai. Su kiekvienu žaidėju turėjome individualų pokalbį, kurio metu aptarėme jo stipriasias bei silpnasiais puses, esamą poziciją bendrame sąraše..Jau formuojasi “žaidybiniai griaučiai”. Džiaugiuosi jaunaisiais kolegomis - Mantvydu Pocevičiumi ir Karolina Raulinaityte, kurie būdami maksimalistais puikiai jaučia ir savo pavyzdžiu motyvuoja komandą, labai smagu ir lengva dirbti kartu. Ir, žinoma, ačiū komandos daktarei - Daivai Mičelienei.", - įspūdžiais po rinktinės stovyklos dalijosi komandos trenerė Donata Grigienė. 

Primename, kad vaikinai Europos čempionate dalyvaus 2023 liepos 9-15 dienomis. Čempionatas vyks Velse, oficiali informacija skelbiama Europos žolės riedulio federacijos puslapyje.